Санаторна школа №11

Наші досягнення

Досягнення учнів (вихованців) 2023/2024 навчального року

- Педагоги та вихованці закладу беруть активну участь у благодійних акціях: «Малюнок для героя-захисника України», «Дякуємо захисникам України», «Різдвяний віночок», «Великодній кошик для ЗСУ». Малюнки, листівки зі словами вдячності, теплі речі, солодощі передали воїнам на передову та пораненим бійцям, які лікуються в Харківському військово-медичному центрі Північного регіону. Виготовлені сувеніри передані волонтерській організації м. Харкова для відправлення на передову.

- Проходить акція по збору пластикових кришечок. Головна мета якої – бажання допомогти та зібрати максимум кришечок, вилучені кошті від яких будуть направлені на протезування для наших воїнів чи для інших військових цілей, які дуже необхідні захисникам у боротьбі з ворогом.

В санаторній школі працює колектив професіональних педагогів, в якому:

Спеціалістів вищої кваліфікаційної категорії» – 18 осіб, спеціалістів І кваліфікаційної категорії – 8 осіб, спеціалістів ІІ кваліфікаційної категорії – 3 особи, спеціалістів – 2 особи. Серед них мають педагогічні звання: «Вчитель-методист» – 2 особи, «Старший вчитель» – 6 осіб.

За підсумками атестації педпрацівників у 2023/2024 н.р. підтвердили кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» 6 педагогічних працівників;  отримала педагогічне звання «старший учитель» – 1 педагог; отримали кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії» – 3; отримали кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії» – 3.  

Вчителі фізкультури Кулик Н.Є. та Лавріненко Т.М. долучили вихованців санаторної школи до:

  • флешмобу «White card» до Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру і  Всесвітнього дня здоров’я;

  • BEACTIVE DAY в Україні у рамках Європейського тижня спорту та взяли участь у челенджі активностей Україно-швейцарського проекту «Діємо для здоров’я»;

  • флешмобу «Сила та розум — краса людини»;

  • наймасштабнішої Всеукраїнській національно-патріотичній руханки-онлайн до Міжнародного Дня руху заради здоров’я;

  • національної руханки в вишиванках «Дякуємо ЗСУ!» до Міжнародного дня вишиванки. Отримали сертифікати учасників та подяки за проведену роботу.

В умовах дистанційного навчання в закладі проведена робота щодо розвитку учнівських обдарувань. Педагоги залучають здобувачів освіти до участі в олімпіадах та різних інтелектуальних конкурсах:

  • учень 3 класу Швець В’ячеслав взяв участь у Всеукраїнському фіналі ХХХVIII Міжнародного чемпіонату з розв’язування логічних математичних задач, де отримав Диплом ІІІ ступеню. В’ячеслав запрошений для подальшої участі у суперфіналі у Парижі, Франція, який відбудеться 24-25 серпня 2024 року.

  • В онлайн-олімпіаді з математики «Осінь 2023» від освітнього проєкту «На урок» взяли участь 25 учнів. Отримали: Диплом I ступеня – 8 учнів, Диплом IІ ступеня – 3 учні, Диплом IІІ ступеня – 1 учень. Підготували вчителі Кур’ята Л.С. та Шагун О.В.

  • В онлайн-олімпіаді з предмету «Пізнаємо природу» «Осінь 2023» від освітнього проєкту «На урок» Диплом ІІ ступеня – оримав 1 учень, Диплом ІІІ ступеня – 2 учні. Підготувала вчитель Анучина Н.Є.

  • В онлайн-олімпіаді з Історії «Осінь 2023», від освітнього проєкту «На урок» взяли участь 7 учнів 6-Б класу. Отримали: Диплом І ступеня – 1 учень, Диплом ІІ ступеня – 2 учні. Диплом ІІІ ступеня – 1 учень.Підготувала вчитель Анучина Н.Є.

  • В онлайн-олімпіаді з Географії «Осінь 2023» від освітнього проєкту «На урок» взяв участь 1 учень 6-Б класу, отримав Диплом І ступеня.Підготувала вчитель Анучина Н.Є.

  • У XIX Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з української мови та літератури «Осінь 2023» від освітнього проєкту «На урок» взяли участь 12 учнів. Отримали: Диплом I ступеня – 2 учнів, Диплом IІ ступеня – 2 учні, Диплом IІІ ступеня – 3 учні.  Підготували вчителі  Казаріна Л.О. та Шагун О.В.

  • У XIX Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На урок» з «Я досліджую світ» «Осінь 2023»  взяли учні 3 класу. Отримали: Диплом I ступеня – 3 учнів. Підготувала вчитель Шагун О.В.

  • У Мiжнародному дистанційному  конкурсі «Олімпіс 2023- Осіння сесія” взяли участь учні 3 класу. Отримали: Диплом I ступеня з математики – 1 учень, Диплом II  ступеня – 2 учнів. Дипломи I ступеня з української мови та літератури – 2 учнів,  Диплом II  ступеня з української мови та літератури- 1 учень. Дипломи I ступеня з біології та природознавства – 3 учнів. Дипломи I ступеня з англійської мови – 3 учнів. Дипломи I ступеня з інформатики – 3 учнів. Підготували вчителі: Шагун О.В., Павлова А.І., Чернишенко О.В.

-  У  математичному конкурсі Kangaroo/”Кенгуру”. Взяли участь 42 учні 2-6 класів. Учасники отримали сертифікати: відмінний результат- 1 учень,  ; добрий результат- 7 учнів. Підготували вчителі Кур’ята Л.С. та Шагун О.В.

           –  В онлайн-олімпіаді з Історії «Зима 2024» від освітнього проєкту «На урок» взяли участь 5 учнів 6-А клас. Диплом І ступеня отримав 1 учень, Диплом ІІ ступеня – 1 учень.  Підготувала вчитель Ломаненко Н.В.

  • У XX Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок» (Зима 2024) з української мови та літератури взяли участь 18 учнів. Отримали: Диплом І ступеня – 6 учнів, Диплом ІІ ступеня – 3 учні.Підготувала вчитель Казаріна Л.О.

  • У XXI Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з української мови та літератури «На Урок» «Весна 2024» взяли участь 12 учнів. Отримали: Диплом I ступеня – 3 учні, Диплом IІ ступеня – 2 учні, Диплом IІІ ступеня – 1 учень.  Підготувала вчитель Казаріна Л.О.

  • В онлайн-олімпіаді з Географії «Зима 2024» від освітнього проєкту «На урок» взяли участь 13 учнів. Отримали: Диплом ІІІ ступеня – 2 учні. Підготувала вчитель Малежик Л.М.

  • В онлайн-олімпіаді з Географії «Весна 2024» від освітнього проєкту «На урок» взяли участь 18 учнів. Отримали:Диплом ІІ ступеня – 2 учні, Диплом ІІІ ступеня – 2 учні. Підготувала вчитель Малежик Л.М.

  • У XX Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з Мистецтва «Зима 2024» від освітнього проєкту «На Урок» взяли участь 27 учнів. Отримали: Диплом І ступеня – 10 учнів, Диплом ІІ ступеня – 5 учнів, Диплом ІІІ ступеня – 6 учнів. Підготувала вчитель Мироненко Н.Г.

  • В онлайн-олімпіаді з предмету «Пізнаємо природу» «Зима 2024», від освітнього проєкту «На урок» взяли участь 12 учнів. Диплом І ступеня – 1 учень, Диплом ІІ ступеня – 4 учні, Диплом ІІІ ступеня – 5 учнів. Підготували вчитель Чубинська В.П., вчитель Анучина Н.Є.

  • В онлайн-олімпіаді з Математики «Зима 2024» від освітнього проєкту «На урок» взяли участь 25 учнів. Отримали: Диплом I ступеня – 11 учнів, Диплом IІ ступеня – 1 учень, Диплом IІІ ступеня – 2 учні. Підготувала вчитель Кур’ята Л.С.

  • В онлайн-олімпіаді з Математики «Весна 2024» від освітнього проєкту «На урок» взяли участь 9 учнів. Отримали: Диплом I ступеня – 5 учнів, Диплом IІІ ступеня – 1 учень. Підготувала вчитель Кур’ята Л.С.

  • У Шкільній всеукраїнській дистанційній олімпіаді «Всесвіт знань-2024» з української мови від Національної освітньої  платформи «Всеосвіта» взяли участь 12 учнів 5-А класу. Диплом I ступеня отримали – 2 учні, Диплом IІ ступеня – 2 учні, Диплом IІІ ступеня – 1 учень.  Підготувала вчитель Казаріна Л.О.

  • У 2023/2024 навчальному році вихованці гуртка «Веселка» взяли участь у обласних благодійних акціях «Різдвяний віночок», «Лялька мотанка як сакральний символ української духовності». Виготовлені віночки передані протягом новорічних та різдвяних свят дітям пільгового контингенту.

  • Вихованці гуртка «Домісолька» (керівник Мироненко Н.Г.) взяли участь у: Всеукраїнському інтернет-конкурсі «Від бандури до цимбал» та отримали Дипломи І ступенів (8 вихованців), та Дипломи ІІІ ступенів (3 вихованці);

  • Всеукраїнському фестиваль мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая» – Поляков Михайло (7 кл.) (номінація інструментальне виконання пісні «Тополя»).

У конкурсі до Дня Соборності України від освітнього проекту «На урок» вихованці 5-А, 6-Б, 7, 8-А, 8-Б класів. Отримали дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів та сертифікати учасників. Диплом І ступеня отримали 11 вихованців. Диплом ІІ ступеня отримали – 4.  Диплом ІІІ ступеня отримали – 6. Диплом учасника отримали – 6 вихованців. Підготували класні керівники та вихователі Казаріна Л.О., Яковенко С.С., Анучина Н.Є., вихователь Святная І.М., Доля О.О., Кулик Н.Є., Гудевич Т.А., Шувалова Т.І.

  • До Дня Української жінки класні керівники Білецька О.В., вихователь Ковальова С.В., Анучина Н.Є., вихователь Святная І.М., Шувалова Т.І. залучили вихованців 5-Б, 6-Б та 8-Б класів до участі у Всеукраїнському інтернет-конкурсі «Жінки в науці» від освітньої платформи “На урок” та отримали дипломи І та ІІ ступеню. Диплом І ступеня – 17 учнів. Диплом ІІ ступеня 5 учнів. Диплом учасника – 1 учень.

  • У Всеукраїнському конкурсі до Дня української писемності та мови «Лайфхаки з української мови» від освітнього проєкту «На урок»та отримали дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів та сертифікати учасників.

  • У Всеукраїнському конкурсі «Зимові свята в традиціях нашого народу» від освітнього проєкту «На урок»,та отримали дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів та сертифікати учасників.

  • У Всеукраїнському конкурсі «Яскрава Антарктика: погляд зі станції «Академік Вернадський» від освітнього проекту «На урок»,та отримали дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів та сертифікати учасників.

  • У Всеукраїнському конкурсі «День Конституції України» від освітнього проекту «На урок» та отримали дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів та сертифікати учасників.

  • У Всеукраїнському конкурсі «Мандрівка на літні Олімпійські Ігри» від освітнього проекту «На урок» та отримали дипломи І, ІІ ступенів та сертифікати учасників.

  • До Міжнародного дня рідної мови класний керівник та вчитель української мови та літератури Білецька О.В. залучила учнів 5-Б класу Підгурську Тетяну і Подгурського Гліба до участі у Всеукраїнському конкурсі за ініціативи Освітньої платформи Національного фестивалю «Код Нації» в номінації «Лагідна українізація». Підгурський Гліб отримав диплом лауреата Всеукраїнського конкурсу; Підгурська Тетяна – диплом учасника.

  • Вчитель історії Анучина Н.Є. підготувала вихованців 6-Б класу до участі у Всеукраїнському конкурсі від освітньої платформи «На урок» «Пласт — наша гордість і мрія» та отримали дипломи І, ІІ та ІІІ ступенів. Диплом І ступеня – 4. Диплом ІІ ступеня – 3, Диплом ІІІ ступеня: 1

  • Класні керівники 5-Б класу Білецька О.В., вихователь Ковальова С.В., 6-Б класу Анучина Н.Є., вихователь Святная І.М. залучили вихованців своїх класів до участі у Всеукраїнському інтернет-конкурсі від освітньої  платформи  «На Урок» «Fake: як розпізнати та протидіяти?» 09.03.24. Отримали Диплом ІІІ ступеню – 1 (6-Б) таСертифікат учасника  10 учнів.

Класний керівник 5-Б класу Білецька О.В., вихователь Ковальова С.В. залучили вихованців класу до участі у Всеукраїнському інтернет-конкурсі від освітньої  платформи  «На Урок» «Вода є життя» 18.03.-18.04.2024. Отримали «Диплом учасника» 6 вихованців.

  • Класний керівник 5-Б класу Білецька О.В., вихователь Ковальова С.В., 6-Б класу Анучина Н.Є., вихователь Святная І.М. залучили вихованців класу до участі у Всеукраїнському інтернет-конкурсі від освітньої  платформи  «На Урок» «У пошуках скарбів». Отримали: Дипломи І ступеню – 2 учні (5-Б), 3 учні  (6-Б), ІІ ступеню – 1 (6-Б), Дипломи ІІІ ступеню  – 1 (6-Б).

  • Класний керівники Казаріна Л.О., та вихователь Яковенко С.С. залучили вихованців 5-А класів до участі у Всеукраїнському конкурсі «Як це працює: мультфільми та анімація» від освітнього проєкту «На урок», та отримали дипломи I, ІІ, ІІІ ступенів та сертифікати учасників.  Диплом ІІ ступеню – 3 учні, Диплом ІІІ ступеню – 1.

  • Класний керівник Білецька О.В., вихователь Ковальова С.В. залучили вихованців 5-Б класу до участі у Всеукраїнських інтернет-конкурсах від освітньої платформи  «На Урок»: «Як це працює: телебачення» – сертифікат учасника (3).

Учень 5-Б класу Абрамов Артем взяв участь у Конкурсі живопису «Багатство природи»  та Конкурсі «Талановиті діти», що проводились у м. Полтава та отримав  «Грамоту за успіхи у творчості». Класний керівник Анучина Н.Є., вихователь Святная І.М.  залучили вихованців 6-Б класу до участі у Всеукраїнському інтернет-конкурсі від освітньої  платформи  «На Урок» «Я – робототехнік» та отримали: Дипломи І ступеню – 3 учні, Дипломи ІІ ступеню – 1.

Класні керівники 3-го, 5-х та 6-Б класів (Шагун О.В., Казаріна Л.О., Білецька О.В., Анучина Н.Є.) залучили вихованців до участі у Всеукраїнському інтернет-конкурсі «Як це працює: гроші» від платформи “На урок” та отримали сертифікати І ступеню – 19 учнів, ІІ ступеню – 4, ІІІ ступеню – 2.

- У змаганнях зі скелелазіння SPACE CUP, Учнівська ліга, які проходили у м. Києві учень 3 класу Настич Максим нагороджений медаллю учасника.

- У Всеукраїнському фестивалі-конкурсі з хореографічного мистецтва Dance  Festival “Iron Kharkiv”. Учень 3 класу Швець Вячеслав нагороджений дипломом   лауреата ІІ ступеня.

- У проєкті-дослідженні подолання освітніх втрат «Освітній суп», 2023 року – учень 5-Б класу, Абрамов Артем, отримав сертифікат за участь в де пройшов 40 годин навчання з української мови та математики.

- В онлайн-курсі від Асоціації саперів України «Мінна небезпека для дітей» взяли участь учні 1-9 класів.

Учні (вихованці) закладу взяли участь у  конкурсах.

- У концерті  “З любов’ю до України”, присвяченого Дню Захисників та Захисниць України та з нагоди Міжнародного Дня музики (учень 5-Б класу Підгурський Гліб).

Screenshot_2

- У міжнародному Арт-фестивалі в Німеччині м. Блумберг. Учень 8-Б класу Іван Мосаленко  посів 3 місце.

Ваня Москаленко

Досягнення учнів (вихованців) 2022/2023 навчального року

Згідно річного плану та за можливістю, проведена робота щодо розвитку учнівських обдарувань, учні (вихованці) закладу взяли участь у олімпіадах та конкурсах.

 – У Всеукраїнському інтерактивному природничому конкурсі «КОЛОСОК для ЗСУ» «ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ».

- У ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад (дистанційно) з української мови (учениця 8 класу Ганна Григорович).

- У ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад (дистанційно) із фізики (учень 8 класу Богдан Уманець).

- У Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру». Учень 2 класу Щвець Вячеслав посів 1 місце.

Досягнення вихованців протягом 2021/2022 навчального році:

Вихованці закладу взяли участь у І та ІІ етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад (дистанційно) з української мови, біології, математики, англійської мови, фізики, географії, історії, хімії.

За рішенням оргкомітету і журі призерами ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у Харківській області серед закладів обласного підпорядкування стали учні (вихованці):

із біології –  ІІ Місце Масленнікова Кіра 9-А клас; вчитель Доля О.О.;

із математики – ІІІ Місце Муц Олександр 8 клас, Метьолкіна Станіслава 9-А клас (16 балів); вчитель Морченко Л.А.   

з англійської мови – ІІІ Місце Хоменко Ярослав 8 клас, Стрельченя Павло (56 балів) 8 клас; вчителі Горбачова П.С., Скала Ю.А.; Булавіна Анастасія (62 бали) 9-А клас; вчитель Скала Ю.А.

 із фізики – І Місце Муц Олександр 8 клас, І Місце Метьолкіна Станіслава 9-А клас; вчитель Іванова Т.В. За рішенням журі ІІ етапу ці учні візьмуть участь у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з фізики.

із географії – Муц Олександр (31 бал) 8 клас, Склярова Анна (27 балів), Косарєва Тетяна (25 балів) 8 клас, ІІІ Місце Булавіна Анастасія 9-А клас, ІІІ Місце Метьолкіна Станіслава 9-А клас; вчитель Водяха Л.В.

з української мови – Ювченко Поліна (47 балів)  9-А клас; вчитель
Зимогляд О. В.;

з історії – Муц Олександр (20 балів) 8 клас, Хоменко Ярослав (18 балів) 8 клас; вчитель Ломаненко Н.В.; Масленнікова Кіра (21 бал) 9-А клас; вчитель Анучина Н.Є.

із хімії – Хоменко Ярослав (31 бал) 8 клас, Муц Олександр (27 балів) 8 клас, Метьолкіна Станіслава (26 балів) 9-А клас, Булавіна Анастасія (27 балів) 9-А клас; вчитель Чубинська В.П.

Участь у ІІ етапі ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу  учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка: 5 клас – Мокрій Станіслава (І місце), 6 клас – Виноградська Тамара (ІІ місце), 9 клас – Масленнікова Кіра (15 балів).

Участь у ІІ етапі ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика: 3 клас – Самохвалов Т – ІІ місце, Підгурська Т. – ІІІ місце, 4 клас – Гвоздецький В. – ІІІ місце, Корнєйчик Д.- ІІІ місце, 5 клас – Роміна М. – ІІІ місце, 6 клас – Виноградська Т. – ІІ місце.

У ІІ Всеукраїнському відкритому марафоні з української мови – Вашева Вероніка (3-А клас) посіла ІІІ місце.

- У Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч-2021». Взяли участь 53 вихованця.

- У Всеукраїнському інтерактивному природничому конкурсі «Колосок». Взяли участь 89 вихованців.

- У ХІІІ Всеукраїнському конкурсі з українознавства «Патріот». Взяли участь 27 вихованців (18 – початкова школа, 9 – основна школа).

 

Календар
Вересень 2024
П В С Ч П С Н
« Сер    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Архіви